PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

1,5 YILLIK SÖZLEŞMEM VAR

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 1461 Trabzon maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Penbe; "3 aylık periyot geçti. Zaman çok çabuk geçiyor. 1461 maçıyla 15.maçımızı tamamlayacağız. Son maçta zaten daha az şans bulan oyuncuları oynatmaya karar verdik. Diğer oyuncular zaten şimdiden tatile çıktılar. Onlarla vedalaştık. Seneye devam ederiz etmeyiz o belli değil. Ama bu yönetim, başkan kaldığı sürece 1,5 senelik zaten sözleşmem var. Başkan devam etmezse, yeni başkan gelirse belki onun da hocası vardır. Başka biri ile anlaşmak isteyebilirler. Onu saygıyla karşılamak zorundayız. Ama biz Cumartesi günü oynayacağımız son maçımızda bu sezonki ligi tamamlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oyuncularıma teşekkür ederim. Son 2 hafta yenildik gerçi ama iddiamız olmadığı için iddiamız olsaydı çok daha farklı sonuçlarda alabilirdik. Önemli olan iyisiyle sezonu burada tamamlamaktı. Onu da yaptık" dedi.

SEVE SEVE KABUL EDERİM

"Bundan sonra attık buradaki gelişmelere bakacağız. Yönetim kendi içerisinde ne kadar verecekler? Başkan kim olacak? Bizime devam edilecek mi? Bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz" diyen Penbe; "Benim gönlüm tabii ki kalmaktan yana. Şartlar oluşursa, buraya da alıştım zaten. 3 aylık bölüm benim için antrenman oldu. Devam etmek isterlerse seve seve kabul edeceğiz. İnegöl halkına teşekkür ederiz. Özellikle Tokat maçında biliyorsunuz şehirde inanılmaz bir kenetlenme vardı. İnanılmaz bir İnegölspor'a sahip çıkış vardı. Bununda zaten seremesini maçta aldık. Dediğim gibi 3 aylık bir bölüm vardı. Adaptasyon sorunumuz vardı. Onları ilk maçlarda biraz zor atlattık. Çünkü 11 beraberlik almış, iyi futbolculardan kurulu olmasına rağmen takım olamamış, özgüvenini kaybetmiş bir takıma geldik. Son haftalara yakın onlara onu da aşıladık"

SON HAFTALARDA İYİ OYNADIK

"Futbolcularım iyi oynadılar. Bazı maçlarda iyi oynayıp skora yansıtamadık. Bazı maçları iyi oynadık ve skora yansıttık. Öncelikli hedefimiz tabii ki ligde kalmaktı. Onu başardık. Play-off'u kovalama şansımız vardı. Seri yakalayamadık. Seri yakalasaydık çok daha farklıda olabilirdi. Bunu başaramadık, üzgünüz. Ama biz geldiğimiz 3 aylık bölümde ligi istediğimiz yerde bitirdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.