Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Hatayspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
DEFANSIMIZ UYUDU
Penbe; "Maçın gidişatı zaten beraberlik gibi gözüküyordu. 0-0 gidiyordu. Son dakikada gol yediğimiz için üzgünüz. Çünkü telafisi olmayan bir gol yedik. Bu kadar mücadelenin üstüne o dakikada gol yemek üzdü bizi. Ama futbolcu kardeşlerimin eline, yüreğine, ayağına sağlık... İyi mücadele ettiler. İstediğim gibi oynadılar. Yakaladığımız toplarda biraz daha akıllı olabilsek, daha akıllı çıkabilseydik belki biz de golü bulabilirdik. Son dakikada gereksiz bir faul. Faul olup olmadığı tartışılır. Orada defansımızın son anda uyuması ile golü yedik. Üzgünüz. Hatalar oluyor. Hatalar olmazsa gol olmayacak" dedi.
TAKDİR HAKLARINI HATAY'DAN KULLANDI
Karşılaşmanın hakeminin kararlarını da eleştiren Penbe, şöyle devam etti: "Hakeme değinmek gerekirse, bütün takdir haklarını ev sahibinden yöne kullandı. Bana göre 1 kişi bizden atılıp; 2 kişi de Hatayspor'dan atılmalıydı. Bize gösterdiği sarı kartlar son derece doğru. Ama öbür tarafa göstermediği sarı kartlar ve kırmızı kartlar da vardı. Bu açıktı. Son dakika golü yediğimiz için üzgünüz. Puan yada puanlar alabilirdik. Hatayspor'u tebrik ederim. Çünkü onların da Play-Off oynama hedefleri var veya liderliğe oynama gibi. Bundan sonraki maçlarında onlara başarılar diliyorum."