DAVET ZİYARETLERİ

İNBOSDER yönetimi tarafından 27 Ağustos'ta Tuzla Mahallesi'nde düzenlenecek olan pita şenliği ile ilgili ziyaretler sürüyor.

27 AĞUSTOS'TA TUZLA'DA

Konu ile ilgili konuşan Basın Sözcüsü Murat Balakuş,

"İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu olarak 27 Ağustos'ta pita şenliği düzenliyoruz. 3 senedir yapılmayan şenliğimizi bu yıl yeniden hayata geçiriyoruz.

Dernek yönetimi olarak protokolümüz ile başladığımız davet ziyaretlerimizi siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, dernek ve odalarımızla sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca yeni yönetimimizi tanıtıyoruz.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

Şölen havasında geçecek olan pita şenliğimize tüm İnegöl halkını bekliyoruz. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarından aldığımız olumlu tepkiler, başta Belediye Başkanımız ve işadamlarımız verecekleri destek ile İnegöl'ümüz 27 Ağustos Pazar günü her zaman güzel şekilde geçecek olan pitayı bir kez daha güzel şekilde geçirecektir.

Şölenimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını pekiştireceğiz.Tuzla Mahallesi'nde gerçekleştireceğimiz şölenimize herkesi davet ediyoruz" dedi.