Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, yaptığı açıklamada;

"Referandum süreci içerisinde bu artan gerginliğin bir an evvel düşürülmesi gerekiyor. Evet verecek olan da hayır verecek olan da bizleriz.

Karşı komşularımız hatta akrabalarımız, kardeşimiz, eşimiz, dostumuz, neticede hep beraber biz Türkiye'yiz.

Duygularımıza ve düşüncelerimize hakim olarak sağduyunun ağırlığı içerisinde referandum sürecini geçirmeyi Demokrat Parti teşkilatı olarak kamuoyundan rica ediyoruz" dedi.

BOSNA'DA SIRPLARA TESLİM ETTİ

Balakuş, son zamanlarda dış ülkelerle yaşanan gerginliğe de değinerek şunları söyledi: "Kendisine modern diyen, ileri gören, bu köhne zihniyetin asıl yüzünü biz Türk milleti olarak çok iyi biliriz.

Bosna'da insanlarımızı şerefsiz Sırp kasaplarının eline teslim eden, nerede bir Müslüman öldürülüyorsa ona gözlerini kapatan ama bizlere demokrasi, hukuk ve özgürlükler konusunda ders vermeye kalkan yüzsüzler kulübü Avrupa biz size öncelikle 'hadi oradan' diyoruz ve şunu da ekliyoruz; kendilerine benzemeyeni dışlayan, kendini üstün gören bu zihniyete tarihte de olduğu gibi bugün de gereken cevabı millet olarak vereceğiz inşallah.

Ve bu meselenin bir milli mesele olduğunu, siyaset ve referandum ile bir alaka kurulmadan birlik beraberlik içerisinde konunun üstüne gidilmesi gerektiğini ve bu yapılan rezilliklere mutlaka bir cevap verilmeli, uluslararası arenada diplomasi içerisinde gereksiz hamasi duygulara kapılmadan, mutlaka cevap verilecektir diye umuyorum."

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak