E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu

RUSYA İLE İLİŞKİLER ARTIYOR
Bursa iş dünyası ile Rusya Federasyonu iş dünyası arasındaki ilişkileri geliştirmek ve ortak projeleri oluşturmak amacıyla Bursa'da bulunan KEİK Rusya Ulusal Konseyi Türkiye Başkanı Erdoğan Güzdüzpolat, İnegöl'e de geldi.
RUSYA BÜYÜK BİR PAZAR
İnegöl'deki ziyaretlerine Mobiliyum AVM'yi ziyaret ederek başlayan Güzdüzpolat, gazetecilere yaptığı konuşmada,
"Rusya Federasyonu, Türkiye'nin en önemli bölge komşusudur. Önemli bir ülke. Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında önemli ticari, ekonomik, siyasi, stratejik ilişkiler kuruldu.
Rusya, büyük bir Pazar. Rusya ekonomisi ile Türkiye ekonomisi birbirini tamamlayan ekonomiler."
TL-RUBLE TİCARETİ
"Ticari ilişkilerin geliştirilebilmesi için İnegöl'deki kurumlar ile Rusya'daki kurumlar arasında ortak projeler geliştirilmesi, karşılıklı seyahatler yapılması gerekiyor.
Rusya ile Türkiye artık bölgede ve küresel anlamda üst düzey stratejik ilişki noktasına geldiler. İlişkilerimiz ekonomik boyutu da aşmış durumda. Yakın dönemde Rusya ile Türkiye arasında TL-Ruble ticareti başlayacak" diye konuştu.
RUSYA PAZARINDAN UZAĞIZ
Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han ise:
"Mobilya sektörü olarak Rusya pazarından biraz uzak gibi görünsek de ciddi çalışmalarımız var. Rusya pazarında neler yapmamız lazım, daha önceki hatalarımız neydi, bundan sonra nasıl bir konumda olmamız gerekiyor konularında detaylı görüşeceğiz. İnşallah İnegöl için hayırlı olur."
"Rusya pazarı zor bir pazar ama büyük bir Pazar. Altyapı ve lojistik desteği iyi sağlamak lazım. Ürettiğimiz ürünlerin de oraya hitap ettiği kanaatindeyim.
İnegöl olarak Avrupa kalitesinde standartları yakaladık, fiyatlarımız Avrupa fiyatlarının 3'te 1 oranında. Umarız önümüzdeki süreçte daha güzel bir pazar bizi bekliyor" dedi.