Sağlık Bakanlığı Teşkilat Yasası kapsamında, İnegöl Devlet Hastanesi ile İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine atamalar gerçekleştirildi.

Keten tohumu ne işe yarar faydaları ve zararları nedir? Keten tohumu ne işe yarar faydaları ve zararları nedir?

Atamalarda, Devlet Hastanesi ile Diş Hastanesinin yönetimleri değişmezken; Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hayrettin Göçmen ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Tahsin Hasanoğlu hakkında devam kararı verildi.

Ayrıca İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Özcan, İdari ve Mali İşler Müdürü Erkal Altay, Müdür Yardımcıları Meftune Coşkunarslan ile Erhan Çoban, Sağılık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Dinçer ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Çelik görevlerine devam ederken; Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Turgut Coşan görevinden ayrıldı.

YENİ ATAMALAR OLACAK

Teşkilat Yasası kapsamında ayrıca İnegöl Devlet Hastanesinin 400 yatağın altında olduğu için Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğü kapatıldı.

Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Turgut Coşan'ın yerine yeni başhekim yardımcısı ile 2 müdür yardımcısı ataması yapılacağı da duyuruldu.

DOKTOR BAŞHEKİM OLDU

Öte yandan İnegöl Devlet Hastanesinin eski Başhekimi Dr. Halil Karahan'ın Çekirge Devlet Hastanesi'nden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesine başhekim olarak atanmasıyla boşalan göreve İnegöl Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Tarık Kuzhan atandı.