YAZILI MESAJ
Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınlayan Milletvekili Hüseyin Şahin, Müslümanlara tarifsiz güzel duygular yaşatan Ramazan Bayramına hep birlikte ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
UMUTLARIMIZI HER ALANDA KORUMALIYIZ
Bayramlarda, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiğine, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiğine, insan ilişkilerinin güçlendiğine ve umutların yeşerdiğine vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, şunları söyledi:
"Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her alanda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak hayatın her alanında hatırlamalıyız.
Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. İslam aleminin tamamında bayramın bayram tadında kutlanmasını umud ediyoruz.
Suriye, Filistin ve Irakla birlikte tüm dünya üzerinde devam eden zulümlerin, savaşların, kanın, şiddetin ve iç çekişmelerin dinmesini, kan ve gözyaşının akmadığı günlerin gelmesini Yüce Allah'tan temenni ediyoruz.
Bu vesile ile herkese hayırlı ve güzel bir bayram diliyorum."

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi