İMAN GÜCÜNÜN ESERİ

Cumhuriyetin Türk Milletinin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseri olduğunu vurgulayan Hüseyin Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Aziz ve büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyet, zor şartlarda elde edildi. Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 93. yılını kutluyoruz. Milletçe birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle, geleceğe daha bir güvenle bakacağız.

YENİDEN DİRİLİŞİN ADI

Cumhuriyet, bu Cennet Vatan için siper edilmiş göğüslerin, kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla birleşmiş yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin eseridir. Milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır.

Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ile gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum."

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor