Saldırının tüm spor camiasını hedef aldığı belirtilen yazılı açıklamada;

"TÜFAD Bursa Şubesi üyemiz ve 15 yıldır İnegölspor'da görev yapan Özgür Şahin hocamıza kulüp tesislerinde sporcu yakınları tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz."

TÜM SPOR CAMİASI HEDEF ALINDI

İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür

"Büyük özveri ve başarıyla görev yapan antrenörlerimize karşı sporun temel felsefesi olan dostluk, barış ve kardeşlik olgusundan uzak bu tür davranışları sergileyenleri İnegölspor taraftarı olarak da görmüyoruz. Ülkemizin hassas bir dönemden geçtiği, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde bu saldırı Özgür hocamız nezdinde tüm spor camiasını hedef almıştır, affedilemez."

"YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ"

"Kendini bilmez 15-20 kişilik bir gurubun yapmış olduğu bu çirkin davranış karşısında olayı adli mercilere taşıyacağımızı ve takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Antrenörlerimiz sahipsiz değildir. Büyük özveri ile görev yapan TÜFAD camiasının her ferdinin mağduriyetler karşısında başta 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Hakkında Kanun' olmak üzere her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.