MÜBAREK GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

İnegöl'deki bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu,

"Ramazan ayı tüm insanlığa adaleti getiren Kur'an-ı Kerimin yer yüzene indirildiği, rahmetin, mağfiretin ve bereketin bol bol yağdığı, 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni içinde barındırdığı mübarek ramazan ayının son günlerini geçirmekteyiz. Rabbim günahlarımızdan arınmış olarak Ramazan Bayram'ına bizleri ulaştırsın.

KUTUPLAŞMA DEĞİL BİRLİK

"Ülkemizde tüm farklı fikirlere rağmen kimsenin ötekileştirilmediği, adaletin hakça, paylaşımın kardeşliği birlik ve beraberliğin kamil manada tesis edildiği coğrafyamızda akan kanın durduğu mazlumların tekrar ayağa kalktığı ve zalimlerin diz çökertildiği yaşanabilir bir Türkiye'nin ve yeniden büyük Türkiye'nin temellerinin atıldığı bir vaziyette girmemizi Allah'tan niyaz ediyorum."

"24 Haziran'da ülkemizde tarihimizin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştireceğiz. Bu seçimler neticesinde sizlerin yıllarca kınayıcının kınamasına aldırış etmeden fedakar ve cefalarca, yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınız vesilesi ile Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Parti'miz tekrar ülkemiz yönetiminde söz sahibi olacaktır."

"Bu yüzden çalışma tempomuzu arttıracağımız yeni bir döneme giriyoruz. Rabbim çalışmalarımızı hayırlı kılsın ve amacına ulaştırsın. Bu duygu ve düşüncelerle katımlarınızdan dolayı tekrar teşekkürlerimi sunarım. Ne mutlu sadıklarla yürüyenlere." dedi.

HAYIR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Adayı Fikret Bayram ise "Erken seçimi baskın seçim diye tabir ettik. Gerçekten de Ramazan ayı içerisinde seçim yaşamak ben sıkıntı verecek diye düşünürken, şunun farkına vardık ki her kim bu kararı aldıysa hangi niyetle aldığını bilmiyorum.

Ama bizim gibi hayır için çalışan, amacı millete ve devlete hizmet etmek olan, bunu da Allah'ın rızasını kazanma adına yapanlar için gayet güzel bir çalışma oluşmasını sağladılar."

"Bu kardeşiniz nerede 10 kilometre yol yürüyecekti. Gece yarılarına kadar insanları ziyaret edip, elini sıkıp dua isteyecekti. Ben vesile olanlara sevgililerimi saygılarımı sunuyorum. Rabbim sizin içinde güzellikler nasip etsin. Yaptığınız yanlışlardan en kısa zamanda dönebilmenizi nasip etsin."

"Bu seçimler sonuç itibariyle bizim hayır hizmeti yapmamız içinse sizlerden dua talep ediyorum. Yapmanız gereken en önemli şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Şu Ramazan günlerde her kim ki sırf Allah rızasını kazanma adına bu eylemin içerisinde yer alıyor hepsine şükranlarımı sunuyorum. İnegöl'den bu kardeşiniz yola çıkmış oldu. Bu yolda olmayı cenab-ı Allah bu sefer bize nasip etti."

KAVGA DEĞİL YARIŞ

"Tüm İnegöl halkına şunu söylüyorum; siyasette kavga, sporda kavga, yemekteyiz programında bile kavga var. Bizim yapmamız gereken kavga etmeden kendi doğrularımızı ifade etmeye ve bunu anlatmaya çalışmak.

Bu yolda bize yapılan tüm hakaretlere karşı sabırlı olmaya sizleri davet ediyorum. Sosyal medyada sataşmaların olduğunun farkındayım. Ama şunu gözden kaçırmamalıyız."

"Karşımızdaki kazanmak istiyorsak, bize yapılan tüm kötü sözlere ve iftiralara rağmen biz onları sevmekten vazgeçmeyeceğiz. Biz bizi sevmeyeni de seveceğiz. Biz bizi sevenleri zaten seviyoruz. Önemli olan bizi sevmeyenleri sevebilmek.

Önemli olan bize karşı hakaret edenlere karşı sabırlı olabilmek. Yanlış yolda olanların elinden tutmak, onunla birlikte çay içip doğruyu anlatabilmek" diye konuştu.

Bursa İl Başkanı İsmail Özdemir ve Bursa 2. Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca'nın yapmış olduğu selamlama konuşmalarının ardından milletvekili aday tanıtımı yapıldı.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Büyük coşkunun yaşandığı programda, milletvekili adayı Bayram için hazırlanan seçim şarkısı çalındı.