120 ÖĞRENCİ FAYDALANDI

İnegöl Belediyesi'nin 23 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği 4 grupta 120 öğrencinin faydalandığı sanat atölyesi sona erdi. Çocuk Sanat Atölyesine devam ederek birçok etkinliği yapma imkanına kavuşan öğrenciler 15 tatili en iyi şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bu güzel ve anlamlı gününe katılarak onların bu mutluluğuna ortak olan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, "Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin vatanını ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı ve ülkemize yararlı birer birey olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir" dedi.

HAYATIMIZI RENKLENDİRİYORUZ

Öğrencilerin aileleri ile birlikte katıldığı sertifika töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel; "Belediye olarak rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında kültür sanat faaliyetleri ile İnegöllü vatandaşlarımızın hayatını renklendirmeye çalışıyoruz. Bu anlayışla Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz marifetiyle her yıl birçok konser, etkinlik, söyleşi ve gösteriye imza atarken, gerek İNESMEK kursları, gerek enstrüman kursları, gerekse de koro çalışmaları gibi birçok etkinliğin merkezi haline gelen şehrimizde çocuklarımıza yönelik sanat atölyesi çalışmalarını da gerçekleştirmekteyiz" şeklinde konuştu.

ÇOCUK SANAT ATÖLYESİ

Sömestr tatilinde çocuklarımızın hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmak amacıyla düzenlediğimiz ''Çocuk Sanat Atölyesi' etkinliğimize bu dönem devam eden öğrencilerimize bugün katılım sertifikalarını takdim edeceğiz diyen Yel; "Çocuklarımızın sanat faaliyetlerini arttırmak ve sanatı sevdirmek amacı ile 15 tatil boyunca Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde çeşitli alanlarda atölye çalışmaları yaparak çocuklarımızın düşünme ve üretme kabiliyetlerini ortaya çıkarmaya çalıştık. Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız atölye çalışmalarımızda profesyonel öğretmenler eşliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile çocuklara kendi yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve yeni ilgi alanlarının oluşmasını amaçladık. Keçe yapımı, resim yapımı, ebru sanatı, kukla yapımı ve pasta yapımı olarak her gün farklı bir etkinlikle eğlenceli bir kursun gerçekleştirildiği Çocuk Sanat Atölyesinde çocuklarımızın bilişsel ve zihinsel yaratıcılıkları ile kendini keşfetmelerine ve hayal gücünün gelişmesine yardımcı olmaya çalıştık."

15 TATİL SANAT ATÖLYESİ

"Bu yıl İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz 15 tatil sanat atölyesi projemizden, 23 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında toplamda 120 öğrencimiz faydalandı. Atölye çalışmalarımızı Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde gerçekleştirdik. Eğitimlerimiz hafta içi her gün 11.00 ile 12.30 saatleri arasında sabah grubu, 13.30 -15.00 saatleri arasında da öğle grubu olmak üzere devam etti. Çocuklarımızın Atölye eğitimlerini İnesmek el sanatları öğretmenlerimiz verdi" şeklinde konuştu.

BUGÜNÜN YARINI, YARININ UMUDU

Yel son olarak; "İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu etkinliğimize katılım gösteren Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin vatanını ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı ve ülkemize yararlı birer birey olarak yetişmeleri temennisiyle hepinizi en içten dileklerimle kutluyor, her şeyin gönlünüzce olması ümidiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Boğaları kızdıran kırmızı renk midir? Boğalar neden saldırır? Boğaları kızdıran kırmızı renk midir? Boğalar neden saldırır?

Konuşmanın ardından Başkan Vekili Turgay Yel başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından Sanat Atölyesine katılım gösteren öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Törenin sonunda günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çekinildi.