170 KİŞİ İLE YEMEKTE BULUŞTU
İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Kadınlar Tasavvuf Korosu şefi Diler Yalaza, Türk Halk Müziği Şefi Yücel Düzel, Erkekler Tasavvuf Korosu Şefi Cem Taşkıner, Türk Halk Müziği Gençlik Korosu Şefi Rıdvan Sayın ve koro mensupları ile İnegöl Belediyesi Tiyatro ve Drama eğitmeni Volkan Derman ve tiyatro topluluğu ile birlikte yaklaşık 170 kişi yemekte yer aldı.
EYLÜL'DE YENİ SALONDA
Eşref Köftecisi'nde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Kültür İşler Müdürü Ensar Macit'in de katıldığı yemekte Aktaş bir konuşma yaptı. Gönüllülük esasına göre çalışmalarını sürdüren 5 koro ve tiyatro grubu üyelerine teşekkür eden Aktaş; "İnegöl'de kültürel ve sanatsal çalışmalara yön veren isimlerle bir aradayız. Zamanınızı ayırıp bu çalışmalarda yer aldığınız için bir kez daha teşekkür ederim. Eski FEM Dershanesi olarak bilinen yerde çalışmalarımız sürüyor. Orası bize tahsis edildi ve Eylül ayına yetişecek. Eylül ayından itibaren orada daha büyük bir salonda daha güzel etkinliklere imza atacağız" dedi.
19 MAYIS'TA ORTAK KONSER
Aktaş, 19 Mayıs'ta 4 koronun ortak icra edeceği konser için çalışmalarını sürdüren koro mensuplarına da başarılar diledi.

Aşık Veysel Şatıroğlu: Halkın Ozanı 47. Ölüm Yıldönümünde Anılıyor Aşık Veysel Şatıroğlu: Halkın Ozanı 47. Ölüm Yıldönümünde Anılıyor