Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünde faaliyet gösteren mobilyacı esnafı, çamur ve tozlu yollardan kurtuluyor. Mobilyacılara müjdeyi ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş verdi.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesinin düzenlediği 'Mobilya Sektöründe Yeni Trendler' konulu Konferansa katılan Aktaş, burada yaptığı konuşmasında konuyla alakalı talimat verdiğini aktardı.

ÇOK ŞİKAYET VAR

Sanayi esnafının bu çalışmayı heyecanla beklediğini bildiğini ifade eden Aktaş,

"Ben de bu konuda şikayetler alıyorum. Küçük Sanayi Sitesinde sıkıntımız var. BUSKİ'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Özellikle derenin öteki tarafında bulunan mobilyacı esnafının altı yapı sorunu çözülecek.

Sanayici toz, çamur ve bozuk yıllardan Nisan ayında tamamen kurtulacak. Amacımız milyar dolarlara varan ihracatlar yapan İnegöl'ün, her geçen gün gelişen mobilyası olan İnegöl'ün vitrini ve vizyonunu düzeltmektir." dedi.

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu