Farklı mağlubiyeti değerlendiren Yoldaş;

"Bizim için çok iyi başlayan ama sonuç olarak kötü biten bir maç oldu. Biranda oluverdi. Buna futbolcularımda bende bir anlam veremedik. Bunun nedenini tabii ki konuşacağız ama maç geride kaldı. Böyle olsun istemezdik ama üzerinde de çok durmaya gerek yok. Gerekli dersleri alıp 10 günde oynayacağımız kupa maçı dahil oynayacağımız 4 maç var. Onlara odaklanmamız gerekiyor. Ben şansız, talihsiz bir hafta geçirdik diye düşünüyorum."

"YAPACAK BİR ŞEYİMİZ YOK"

"Geçmiş için yapılabilecek çok fazla bir şeyin olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Üzüldük. Elimizde, avucumuzda olan bir 3 puan vardı. Daha doğrusu 61. dakikaya kadar iyi oynayarak, elde ettiğimiz bir sonuç vardı ama böyle oldu. Yapacak bir şeyimiz yok."

"Burada herhangi bir şekilde tedirgin olunacak bir durum yok. Biz önümüze bakıyoruz. Yani biz iyi yoldayız. İnşallah daha iyide olacağız. Kimsenin kaygı duymasına gerek yok. İnegölspor yoluna devam edecektir" diye konuştu.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

TEKNİK HEYETİMİZE GÜVENİMİZ SONSUZ

Basın sözcüsü Adnan Kemal Aydın ise "İlk yarı çok iyiydik ikinci yarı çabuk çözüldük, Hatalarımız var ders çıkaracağız. Futbol üç sonuçlu, yenebilirsin yenilebilirsin. Bizi üzen 10 dakikada yenen goller. Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz gerekli çalışmayı yapacaklardır. Futbolcularımıza güveniyoruz gerekli dersi alacaklar. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz yanımızda oldular. Geleceğe bakıyoruz." dedi.