MEŞALE YAKIP MARŞ OKUDULAR

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'ın İnegöl Temsilciliği tarafından organize edilen iftar programında taraftarlar meşaleler yaktı, Galatasaray marşlarıyla coştu.

BU YIL 7.Sİ DÜZENLENECEK

İftar sonrası konuşan UltrAslan İnegöl Temsilcisi Ömer Bekil;

"Bu yıl 7.sini düzenlediğimiz UltrAslan İnegöl iftar yemeği organizasyonuna katılımlarından dolayı değerli Galatasaraylı misafirlerimize, UltrAslan Bursa, Gemlik ve Yenişehir Temsilcilikleri ile birlikte siz basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tarz çeşitli organizasyonlarla birliğin, beraberliğin ve Galatasaray ruhunun daha da kuvvetleneceği kanaatindeyiz.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Bu organizasyonları düzenlememizdeki amacımız İnegöl'de bulunan Galatasaraylı vatandaşların bir araya gelerek birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve daha samimi bir ortam oluşturabilmektir" dedi.

MAÇ ORGANİZASYONLARI SÜRECEK

"UltrAslan İnegöl olarak bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da kendi sahamızda ve deplasmanda oynanacak olan tüm seyircili maçlara organizasyonlarımız olacaktır" diyen Bekil;

"Bugüne kadar elit, doğru ve dürüst olarak yaptığımız tüm etkinlikler ve maç organizasyonları bundan sonra da yapılacak olan organizasyon ve etkinliklerin birer teminatı niteliği taşımaktadır.

İlçemizde bulunan tüm Galatasaraylıları sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ederek veya irtibat büromuzla iletişime geçerek bu organizasyon ve etkinliklere katılım göstermelerini bekliyoruz"

YAŞASIN GALATASARAY

"Yaşasın Galatasaray Yaşasın Tam Bağımsız ultrAslan İnegöl" diyerek sözlerimize son verirken, şu sıralarda tüm dünyada Müslümanlara ve insanlığa karşı yapılan zulümlerin biran önce son bulmasını temennisi ile İslam aleminin, ülkemizin, İnegöl halkının ve tüm Galatasaray'lıların şimdiden bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.