Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?
Sarıkamış Harekâtı’nın 100üncü yıldönümü nedeniyle İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Soğuk Cennet Sarıkamış’ adlı tiyatro gösterisi katılımcıları duygulandırdı.

Bursa amatör tiyatro grubu ‘Seyrü Keyf Şehir ve Sanat Tiyatrosu’ oyuncuları tarafından sahnelenen oyunda; donarak şehit düşen 90 bin askerimizin hayatları anlatıldı.

SARIKAMIŞ HAREKÂTININ 100. YILI

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban;

“Belediyemiz Kültür etkinlikleri kapsamında her ay onlarca etkinlikle ilçe halkımızı buluşturuyoruz. Bu kapsamda sergilenen onlarca tiyatro oyunundan birisi olan Soğuk Cennet Sarıkamış adlı tiyatro oyununu da Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Sarıkamış harekâtının 100. yılında İnegöllü vatandaşlarımızla buluşturduk. Özen ve özveriyle hazırlayarak sergiledikleri bu güzel ve bir o kadar da anlamlı oyun için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

SARIKAMIŞ RUHU

Sarıkamış Ruhu’nun ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de canlılığını sürdürmesi ve yeni kuşaklara aktarılıp, yaşatılarak unutturulmamasına değinen Alper Taban, böyle bir programla o günü hatırlatmış olduklarını bildirdi.