MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgeler arası satranç turnuvası, Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulunda düzenlendi.

BURSA'DA TEMSİL EDECEK

Tüm okulların 3. ve 4. Sınıfları arasından seçilen şampiyonların katılımıyla gerçekleşen turnuva, büyük heyecan ve rekabete sahne oldu.

Altın Nesil Okullarından 4. sınıflar düzeyinde Ahmet Hakan Portakal ile 3. sınıflar düzeyinde Şevket Bahçeci'nin katıldığı turnuva sonucunda Altın Nesil Okulları 3.sınıf öğrencisi Şevket Bahçeci ilçe birincisi oldu.

İlçe genelinde düzenlenen turnuva sonucunda Bursa'da düzenlenecek olan "Bursa Büyükşehir Bölgeler Arası İl Birinciliği Satranç Şampiyonası"nda İnegöl'ü temsil etmeye hak kazandı.

SATRANCIN KAYBEDENİ OLMAZ

Turnuva sonucunda konuyla ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu Müdürü Serdar Acar,

"Satranç oynayan çocuk her zaman kazanır, satrancın kaybedeni olmaz. Altın Nesil Okulları olarak satranç oynamak ve oynatmak için tam destek sağlıyoruz.

Satranç alanında hedefimiz önce İnegöl'ü, ardından da ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek olacaktır. İlçe birinciliğini hak eden öğrencimizi tebrik ediyor, il turnuvasında başarılar diliyorum." dedi.