Ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi.

PROGRAM ERTELENDİ

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

Programda konuşan Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın; "Artvin Şavşatlılar derneğinin düzenlediği Halı Saha futbol turnuvasının ödül programına hoş geldiniz. Aslında final programımız geçtiğimiz hafta idi ama son günlerde ülkemizde yaşanan terör eylemlerinden sonra arkadaşlarımız programı bugüne ertelediler. Memleketimiz zor günlerden geçiyor inşallah bu zor günleri hep beraber atlatacağız. İnegöl Şavşatlılar Derneği gençlik kollarının düzenlemiş olduğu bu programa katılan herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Zaten sporun amacı birlik beraberlik kardeşliği ortaya koymaktır" dedi.

DOSTLUK KAZANDI

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise şunları söyledi: "Aslında bu programa sayın başkanımız katılacaktı. Yalova'daki programdan dolayı şuan belki henüz İnegöl'e intikal edememiştir. Sporun amacı dostluktur burada başlama vuruşunu yaparken de söylemiştim inşallah kavga gürültü olmaz birliğe beraberliğe vesile olur diye ifade etmiştim. Bu tür organizasyonlarda bir tane birinci olur ama önemli olan dostluğun kazanması. Birinci olan takımımızı kutluyorum, tüm katılan takımlarımızı sporcularımızı tebrik ediyorum "

Programa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri, MHP ilçe teşkilatı yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.