İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"İnegöl Şavşatlılar Derneği 2005 yılında kurulmuş, binden fazla üyesi olan, Artvin kökenli hemşerilerimizin yanında, yaşadığımız şehir İnegöl'ün tamamına hizmet ederek, kardeşlik ve dayanışmanın yanında, kent kültürüne katkılar sunan, İnegöl'le ilgili her konuda söyleyecekleri yapacakları olan, Türkiye'de ise vatanın, bayrağın, milletin yanında yerini alan ciddi bir sivil toplum kuruluşudur.

İnegöl Şavşatlılar Derneği, maddi manevi hiç bir sorunu olmayan, iyi günde kötü günde üyelerinin yanında olan, üyeleri arasında birlik beraberliğe kardeşliğe hizmet etmeye çalışan, bunu yaparken ayrışmalara sebep olabilecek siyasi davranışlardan kaçınan tüm siyasi partilere eşit mesafede durabilen bir dernektir"

ARSAYI ALDIK

"Şavşatlılar Derneği sosyal kültürel faaliyetler kapsamında, şenlikler düzenleyen, spor etkinliklerinin yanında ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan, İnegöl'deki tüm kuruluşlarla iyi ilişkileri bulunan aktif bir dernektir.

Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

Derneğimizin arsasını satın aldık. Yakın zamanda binamızın temelini atarak kısa zamanda tamamlama arzusundayız. İnegöl Şavşatlılar Derneği tüm İnegöllülerin derneğidir" ifadelerini kullandı.