Kent Müzesi Konferans Salonunda düzenlenen danışma meclis toplantısına; İl Başkan Vekili Muhammed Karaman, İl Disiplin Kurulu Başkanı Saadettin Cangül Belediye Başkanı Alper Taban, İl Koordinatörleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

SEÇİME HAZIRIZ

İlçe Başkanı Mustafa Ersan yaptığı açıklamada;

"AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatındaki bütün yönetici ve başkanlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Çok şükür göreve geldiğimizden itibaren hep beraber gerekli olan bütün düzenleme ve hamleleri yaparak yeni seçim varmış şuuruyla çalışmalarımızı yürüttük.

65 gün sonra yapılacak genel seçimlere hazırlığımızı yaptık ve özveri ile de yapmaya devam edeceğiz. Hatta SKM başkanımızı bile aylar önce atadık."

BU SEÇİMİN ÖNEMİ DAHA BÜYÜK

"Bu seçim önemli diye, evet bütün seçimlerimiz önemli. Lakin bu seçim bir milat. Parlamenter sisteminin kapanıp Başkanlık sisteminin başlaması ve tarihe geçiş seçimi. Ve bu tarihi seçim sizlerin imzaları ile olacaktır. 24 Haziran 2018 Pazar günü nasip olursa Ak Parti olarak en önemli seçimi gerçekleştireceğiz."

ÖNCE EV SONRA SİYASET

"İnşallah bu süreçte çalmadık kapı, sıkmadık el, bırakmayarak, sevgili vatandaşlarımıza ve milletimize reisimizin önderliğinde gireceğimiz bu seçimin ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar anlatacağız.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

Seçimden önce hep söylüyoruz ya önce iş, sonra ev, daha sonra siyaset diye. Seçim sahtı mahalline girdiğimizde önce siyaset, sonra siyaset, sonra yine siyaset diyeceğiz."

ÇALIŞACAĞIZ TAKDİR ALLAH'TAN

"Kardeşlerim şu iki aylık periyotta elimizden gelen bütün özveriyi göstererek kutlu davamızda üzerimize düşen tüm sorumluluk ve görevleri fazlasıyla yerine getireceğimize canı gönülden inanıyorum. Biz çalışacağız gayret göstereceğiz takdir rabbimdendir. İnşallah zafer günü de yakındır" diye konuştu.