İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan Arık;

"Nisan 2014 tarihinden itibaren sürdürmekte olduğum İnegöl Belediyesi Meclis üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören başta büyüklerim olmak üzere, oy vererek görev yapmamıza imkan tanımış herkese yürekten teşekkür ederim. Çok daha güzel, medeni, yaşanabilir bir şehir için bu yola çıkmıştık, gönül isterdi ki çok daha güzel ve faydalı işler yapabilmek."

BAŞKAN YARDIMCILIĞI MAKAMINI İŞGAL EDİYOR

Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!

"Hayatım boyunca vatan, toprak, bayrak ve kim olursa olsun insan aşkıyla yetiştirilmeme ve elimden geldiğince bu değerlere sadık kalmaya çalışmama rağmen, mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim. Zihniyet sahibi ve maalesef ki Belediye başkan yardımcılığı makamını iştigal eden zatın, tarafıma provokatör dediği ve aynı zihniyeti paylaşanların sadece kıs kıs gülmekle yetindiği gün benim görevim bitmişti aslında.."

TEK DAVAM ÜLKEM

"Benim tek davam var o da güzel ülkem. En yakın zamanda çok daha güzel, hak, hukuk, adalet ve hürriyetin var olduğu, yaşanabilir bir ülkeye kavuşmak dileğiyle. Üzerimde hakkı olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, görevine devam eden Belediye Başkanı ve meclis üyelerine başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.