19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921´de, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´e "Gazi" unvanının verildiği hatırlattı. Milletvekili Hüseyin Şahin, "Milletçe bu anlamlı günün yıldönümü olan Gaziler Günü´nü bir kez daha kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

VATANDAŞLIK BORCU

Şehit yakınları ve gazilere sahip çıkmanın bu ülkenin her bir vatandaşının boynunun borcu olduğunu kaydeden Milletvekili Şahin şunları söyledi:

"Ülkemizin bağımsızlığında canları pahasına mücadele eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize sonsuz şükranlarımızı gönderiyorum. Gazilerimize hak ettikleri değeri vererek, onların bu duyguları sonuna kadar yaşamalarını sağlamalıyız.

GURUR TİMSALLERİ

AK Parti hükümetleri döneminde gazilerimizin sosyal haklardan yararlanmaları, refahlarının arttırılması için çok sayıda düzenleme yapılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gazilerimiz ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantılar düzenleyerek bir dizi çalışma başlatmış ve gerekli desteği vermiştir. Bu duyarlılığı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da şükranlarımı sunuyorum.

Vatanı ve bayrağı için gözünü kırpmadan düşmanın üstüne atılan şehit ve gazilerimiz, bu ülkenin gurur timsalleridir. Onlar Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı, sönmeyen meşalesidir. Gazilerimizin taşıdıkları onura yaraşır bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri ve hak ettikleri imkanlara kavuşmaları konusunda devletimiz ve milletimiz bütün sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi, rahmet ve şükranla anarken, gazilik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyorum."