Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı(Esbike)'nin organizasyonunda, milletçe tek yürek olunan 15 Temmuz gecesinde hakka yürüyen şehitlerimizin anısına dağ bisikleti yarışları düzenlendi.

15 Temmuz Cumartesi günü Eskişehir'de gerçekleştirilen yarışlarda boy gösteren Dostum Bisiklet Takımı sporcuları madalyalara adeta ambargo koydu.

DOSTUM MADALYALARA AMBARGO KOYDU

Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz

Eskişehir'in Meşelik ormanlarında yer alan parkurda 15 Temmuz şehitleri için gerçekleştirilen yarışlarda, Dostum Bisiklet Takımının göstermiş olduğu başarılar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Bisiklet tutkunu birçok lisanslı sporcunun katıldığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma dağ bisikleti yarışları Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı(Esbike)'nin organizasyonu ile gerçekleştirildi.

Zorluk derecesi yüksek olan parkurda Dostum Bisiklet Takımı sporcuları başarılı bir grafik çizerek madalyalara ambargo koymayı başardı.

DERECE ELDE ETTİLER

Dostum Bisiklet Takımı sporcularından;

Yıldız Erkekler kategorisinde İbrahim Pekdemir birinciliği,

Eren Kökçü ikinciliği,

genç erkekler kategorisinde Ercan Şen birinciliği

ve elit erkekler kategorisinde Engin Karabacakoğlu birinciliği

ve Murat Pehlivan da ikinciliği elde ederek

büyük bir başarıya imza attı" şeklinde konuştu.

DOSTUM DAHA ÇOK ÇALIŞACAK

Aktaş son olarak, "Sadece rakipleri ile değil sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlarda inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.