İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları, Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcuları ve İnegöllü doğaseverler, geçtiğimiz Pazar günü Bursa'da gerçekleştirilen "Sarıkamış Şehitlerini Anma" yürüyüşüne katıldı. İnegöllü 43 dağcı ve doğasever, Teferrüç mevkiinde bulunan Bursalı doğasever ve dağcılar ile bir araya geldiler.

43 DAĞCI KATILDI

Bölgede düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın ardından yola koyulan İnegöllü 43 dağcı ve doğasever, buradan yaklaşık 4 kilometre mesafede bulunan Zeyniler Köyü'ne yürüdüler.

1,5 SAATLİK YÜRÜYÜŞ

Yol üzerinde Yıldırım Belediyesi'nin ikramlarından yararlanan dağcı ve doğaseverler 1,5 saatlik yürüyüşün ardından Zeyniler Köyü'ne ulaşarak burada Bursalı dağcılar ile bir araya geldiler ve programın ikinci bölümüne başladılar.

1 METRE KARDA YÜRÜDÜLER

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

Bursa dağcılık kulüpleri ve doğaseverleri ile birlikte yaklaşık 150 kişilik bir kafileyi oluşturan İnegöllü dağcı ve doğaseverler, yer yer 1 metreyi bulan kar üzerinde yürüdüler.

FAALİYET BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Zeyniler'den orman güzergahına giren ve Bursa'nın müthiş doğası ile baş başa kalarak şehir stresinden uzaklaşan İnegöllü dağcı ve doğaseverler, bu keyifli yürüyüşün sonunda yaklaşık 12 kilometrelik parkuru tamamlayarak Kaplıkaya'ya vardılar.

İnegöl kafilesi, burada kendilerini beklemekte olan servis araçlarına binerek İnegöl'e döndüler ve faaliyeti sonlandırdılar.