ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Muhammed Ali Zengin;

"Her türlü ahlaki ve manevi yozlaşmanın had safhada olduğu bu zamanlarda liseli gençlerimiz çok büyük tehdit altındadır.

Maalesef nice gencimiz sigara, alkol ve uyuşturucu batağına saplanmış durumda ve bununla beraber gençlerimiz tarihinden, ahlakından, dininden kopartılmak isteniyor.

Düzen bunun üzerine kurulmuş. Yeni bir dünyanın müjdecisi olan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu olarak her türlü ahlaki ve manevi yozlaşmaya engel olmak için, tüm liseli gençlere ulaşabilmek adına var gücüyle çalışmaktayız.

Cuma günü oruç tutulur mu? Cuma günü oruç tutulur mu?

Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız bu yolda, gençlerimizi bilinçlendirerek şer odaklarının bu planlarına engel olmak için mücadele etmekteyiz"

DEDELERİMİZİ ZİYARETE GİTTİK

"Bütün bunları gerçekleştirmek için Mekke'nin Fethi'nin, İstanbul'un Fethi'nin, Çanakkale zaferinin, Kıbrıs zaferinin manalarını anlamak gerekmektedir. Bu doğrultuda liseli öğrenciler ile Çanakkale'ye dedelerimizi ziyarete gittik.

Toplam 64 kişinin katılımı ile duygu yüklü ve anlamlı bir program gerçekleştirdik. Tarihini bilmeyen, geleceğine yön veremez ve en ufak bir rüzgarda savrulur gider. Bu doğrultuda bundan sonraki süreçlerde de Çanakkale ruhunu gençlerimize aşılamak, anlatabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Rabbim bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Bizleri de onların yolundan gidebilmeyi, anlayıp anlatabilmeyi nasip etsin inşallah"