İnegöl Belediyesi, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferini de içerisinde barındıran bu haftada, İnegöl Müftülüğü işbirliği ile tüm şehitlerimizin rahmetle anılacağı bir program düzenliyor.

ÇANAKKALE'DEN AFRİN'E

"Çanakkale'den Afrin'e 415 Bin Şehidimizi Anıyoruz" ismiyle Cuma akşamı akşam namazı ile yatsı namazı arasında Sani Konukoğlu camiinde gerçekleştirilecek Mevlid-i Şerif programı öncesi, Belediye Başkanı Alper Taban bir açıklama yaparak tüm ilçe halkını bu anlamlı programa davet etti.

"TÜM İLÇE HALKIMIZI BEKLİYORUZ"

Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu

Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma akşamı 19.30'da başlayacak Mevlid-i Şerif programına ilişkin bir açıklama yaptı. Programın İnegöl Müftülüğü işbirliği ile yapılacağını belirten Taban,

"12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası ile ecdadımızın yedi düvele meydan okuduğu şanlı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin kutlandığı bu haftada, bizler de İnegöl Belediyesi olarak tüm şehitlerimizi anmak adına bir Mevlid-i Şerif programı tertip etti.

Çanakkale'den Afrin'e 415 bin şehidimizi anacağımız bu programda, Dünya Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma 1'incisi Hafız Bünyamin Topçuoğlu'nu İnegöl'de ağırlayacağız. 16 Mart Cuma akşamı Sani Konukoğlu camiinde akşam ve yatsı namazı arasında gerçekleşecek programımızda, Mevlid-i Şerif'in ardından hafız Bünyamin Topçuoğlu hocamızın sesinden Kuran-ı Kerim dinleyeceğiz.

Yine kendileri ilçe halkımıza yatsı namazını kıldıracak. Namaz sonrası ikramlarımızla programımız sona erecek. Bu anlamlı programda tüm ilçe halkımızı aramızda görmek istediğimizi belirterek tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.