KİTAP ŞÖLENİ 7 GÜN SÜRECEK

İnegöl Belediyesi, bugün startı verilecek 7 günlük kitap şölenine hazırlanıyor.

Akan Expo Organizasyon işbirliğiyle MODEF Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlikte, birinci el yayıncılardan maliyetin altında kitaplar, öğrenciler ve yetişkinlerle buluşacak.

YAZAR BULUŞMASI DÜZENLENECEK

30 standın kurulacağı etkinlik 30 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Bu 7 günlük sürede her gün farklı yazarlar 'Yazar Buluşmaları' kapsamında İnegöllülerle bir araya gelecek.

"KİTAP ŞÖLENİ SUNACAĞIZ"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

'İnegöl Kitap Günleri' etkinliğine tüm ilçe halkını davet ederek, "Asli görevimiz olmamasına rağmen İnegöl Belediyesi olarak eğitime ciddi destekler ve katkılar sağlıyoruz.

İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler

Kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında da eğitim odaklı çalışmaları hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Amacımız daha bilinçli bir nesil yetişmesi ve vatandaşlarımızın ufkunu genişletmelerine katkı sağlamak."

MODEF FUAR MERKEZİ'NDE

"Bunlardan biri olan 'İnegöl Kitap Günleri' etkinliğimizin de Pazartesi günü startını vereceğiz. Akan Expo Organizasyon işbirliği ile gerçekleştireceğimiz İnegöl Kitap Günleri etkinliğimiz 24 Nisan 2017 Pazartesi günü başlayıp 30 Nisan 2017 Pazar günü son bulacak. MODEF Fuar Merkezinde gerçekleşecek bu etkinlikte ilçe halkımıza 7 gün boyunca muhteşem bir kitap şöleni sunacağız" dedi.

KİTAPLARI SEVMELİYİZ

Aktaş, Tüm devlet ve özel okulların katılımının sağlanmasını bekledikleri İnegöl Kitap Günleri etkinliğinde amaçlarının öğrencilere fuar bilincini aşılamak, okuma yazma seferberliğine katkı sağlamak ve okur-yazar buluşmalarına öncülük ederek geleceğe hazırlanan çocuklara kitabı ve okumayı teşvik etmek olduğunu da vurguladı.