İddiaya göre, U-19 yaş grubunda forma giyen bir oyuncunun yakını, A takıma yükselmesine onay vermeyen Antrenör Özgür Şahin'e tepki göstererek, darp etti.

TOPLU İSTİFA

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Şahin ile Altyapı Koordinatörü İrfan Kapdan, altyapı antrenörleri Celalettin Barut, Murat Yakşi, Selahattin Esen, Eyüp Efe, Caner Taban ve İlker Işıldak da görevlerinden istifa etti.

SALDIRI KINANDI

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

Yaşanan şiddet olayı düzenlenen ortak basın açıklamasıyla kınandı. Sedef Pastanesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Demiral, çirkin saldırıyı kınadı.

SPORUN TEMEL FELSEFESİ DOSTLUK, BARIŞ VE KARDEŞLİK

Sporun temel felsefesinin dostluk, barış ve kardeşlik olduğunun altını çizen Demiral,

"Antrenörler olarak hiçbir veliye 'senin oğlun futbolcu olacak' sözünü kullanmadık. Maalesef birçok veli çocuklarının gelecekle ilgili planlarını yaparken, futbolu okul eğitiminin dahi önüne koyarak çocuklarımızı olumsuz yönde etkilemektedir."

"Velilerimizi bu yönden daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu yapılan saldırı sadece Özgür Şahin hocamıza yapılmış bir saldırı değildir.

İnegöl'de antrenörlük mesleğini icra etmeye çalışanlara yapılmış bir saldırıdır. Antrenörler olarak yapılan fiziki müdahaleyi asla kabul etmeyeceğimizi belirtiyor ve takdiri siz değerli İnegöl halkına bırakıyoruz" dedi

GÖREVİMİ BIRAKIYORUM

Özgür Şahin ise "Olaya karışan şahıslar gelip özür dilediler. Bütün antrenör arkadaşlarımız sağ olsun, arayıp destek verdiler. 15 seneden bu yana İnegölspor'dayım.

Ne görev verilirse verilsin yaptık, görevden kaçmadık. Bu olay sonucunda kimseye kırgınlığım yok ama bir tepki vermem gerektiğine inanıyorum. Benden sonra orada çalışacak olan arkadaşlar bu duruma maruz kalmasınlar."

ADALETLİ DAVRANDIK

"Biz bu durumu hak edecek şeyler yapmadık. Zengin çocuklarının kayırıldığı gibi safsatalar dolaşıp durdu. Adaletli olduğumuzu herkes biliyor. Çalıştığım arkadaşlarımın büyük kısmı destek adına benim yanımda oldular. İnegölspor'da yapmış olduğum hizmetlerin sonuna geldim.

Görevimi alnımın akıyla bırakıyorum. Benimle birlikte mesai arkadaşlarım da görevi bırakıyorlar. İnegölspor'un zor durumda kalmasını istemiyoruz" diye konuştu.