Alınan bilgiye göre, Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren berber dükkanına, 2016 yılı Aralık ayında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomobilden pompalı tüfekle saldırı düzenlenmiş ve saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralanmıştı.

Silahlı saldırganların yakalanması için çalışma başlatan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, S.K. (21), A.K. (19), H.K. (20) ile G.A.'yı (23) yakalayarak gözaltına almıştı.

ADLİYEDE YAKALANMIŞTI

Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanırken, emniyet ekipleri, firari olan olayın bir numaralı şüphelisini yakalamak için yoğun uğraş verdi. 2 aydır her yerde aranan firari şüpheli Halil K.(27) bir işlem için geldiği adliyede, yakayı ele verdi. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLU SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren emniyet ekipleri, bir şüpheliyi daha gözaltına aldı. Huzur Mahallesi'nde yakalanan şüpheli K.M. emniyete götürüldü. Saldırı olayıyla ilgisi olduğu iddia edilen şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede 'yardım ve yataklık etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son tutuklamayla birlikte silahlı saldırıdaki tutuklu sayısı 6'ya yükseldi.