AK Parti Bu yıl '1919'dan 2019'a milletin emrinde aydınlık geleceğe' sloganı ile başlatılacak olan akademiye kayıtlar 8 Ocak 2018 Pazartesi günü başlayarak, 19 Ocak 2018 Cuma günü sonlandırılacak.

Şubat ayı içerisinde başlatılması planlanan akademi, bakanlar, milletvekilleri, Türkiye siyasetinde isim yapan deneyimli isimler ile siyasetin alt dallarında kendi alanlarında isim yapan akademisyenlerin dersleri ile dolu dolu geçecek.

Her dönemde olduğu gibi bu yıl da büyük iştirakin olması beklenen akademiye başvurular AK Parti Bursa İl Başkanlığı'ndan yapılacak. Kayıtlar için bilgiler il başkanlığından ya da www.siyasetakademisi.org internet sitesinden alınabilecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, siyasete yeni yüzler kazandıran ve bilgi ve tecrübe paylaşımlarıyla ufuk açan Siyaset Akademisi'nin bu sene de birbirinden değerli konuşmacılarla dolu dolu geçeceğini belirterek, siyasete ve gündem konularına ilgi duyan herkesi Siyaset Akademisi'ne davet etti.

Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu