AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Saadet Partisi ilçe başkanları yaptıkları ortak açıklama ile teröre tepki gösterdi.

Sedef Pastanesi'nde gerçekleşen toplantıda grup adına konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, teröre karşı ortak tepki ortaya koyma adına bir araya gelindiğini söyledi.

KARDEŞÇE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konuşmasında birlik beraberlik çağrısı yapan Başkan Demirel, "Aziz milletimiz Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi, terörle mücadelede topyekun olarak ülkeye ve bu topraklara göz dikenlere karşı kardeşçe yaşamaya devam edecektir. Son saldırının gerçekleştirilmesinde; başta batı olmak üzere, malum ülkelerin yaşadığımız terör olaylarında sessiz kalması, Türkiye'nin bölgede yeniden oluşturulmak istenen, yeni harita planlarına karşı, bütünlüğünü korumadaki taviz kabul etmeyen ısrarlı tutumu ile Rusya ve Türkiye tarafından hazırlanan ve Suriye'de ilan edilen ateşkes de etkili olmuştur."

Fatih Erbakan, Tavşanlı’da Fatih Erbakan, Tavşanlı’da

GÜN, MİLLETÇE KENETLENME GÜNÜ

"Maksadı toplumda gerilim ve bölünmeyi tesis etmek olan terör; nereden, kimden gelirse gelsin, hangi inanç veya etnik grubu hedef alırsa alsın, asla kabul edilemez. Gün, terörün her çeşidine karşı, milletçe kenetlenme günüdür."