MÜNÜR KANAR VEDA ETTİ

Gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen İnegölspor'un Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz Pazar günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar;

"Geçen sezon İnegölspor'un düşmüş olduğu zor durumda ben ve arkadaşlarım yönetime talip olduk. Ama ne yazık ki İnegöllüler olarak hiçbir zaman bir birimizi tutmadık, kollamadık. Kendi kuyumuzu kendimiz kazdık. Biz bu takımın başına geldiğimizde, 'Paraşütlerinizi hazırlayın bu ekip takımı düşürürler' dediler."

Yönetim kurulu arkadaşlarımızla geceli gündüzlü çalıştık, kapı kapı gezdik. Değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Burada olması gerekenler burada değil. Bunun için çok üzgünüm. Sezon başında Tevfik ve Celal kardeşimden 40 bin TL destek aldım. Çalışmak bu. Ben 3 adayın burada aday olmasını isterdim.

Maalesef herkes görevden kaçtı. Ben Eşref abime teşekkür ediyorum. Ben yönetimi Eşref abime devrettim gibi algılandı. Kesinlikle öyle bir şey yok. İnsanlar böyle konuşup beni üzüyor. Ben böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum" diye konuştu.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı

TESİSLER ALTYAPIYA BIRAKILSIN

Başkan Kanar, yeni tesislerin yapılmasının ardından boşalacak olan İnegölspor Tesislerinin alt yapıya bırakılmasını istedi.

Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Alper Taban,

"İnegölspor şehrimizin her zaman değeri oldu. Başarı yakalama noktasında bazı olumsuzluklar olmuş ve bir üst lige çıkılamamış. Başarı tesadüf değil. Başarının arkasında ciddi bir çalışma gerekiyor. Bunun yanında ekonomi anlamında sürdürülebilirlik gerekiyor. İnşallah bu kongre hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

HEPİMİZ İNEGÖLSPORLUYUZ

"Hepimiz İnegöllüyüz, hepimiz İnegölsporluyuz" diyen tribün lideri Tevfik Taşkın ise "İnegölspor kümes gibi bir stadyumda futbol oynuyor. Ama İnegöl'den nüfusu küçük yerlere yeni stadyumlar yapılıyor. Amatör ligde mücadele eden Gemlik'e güzel stadyum yapılıyor, Akhisar'ın nüfusuna bakın... Ama İnegölspor kümes gibi stadyumda top oynuyor."

TAŞKIN HOCAYI İSTEMEDİK

"Geçen sene başında bazı olaylar oldu. Bu olaylar şimdiye kadar tam açıklanmadı. Bugün herkesin önünde açıklamak istiyorum. Bizim Cebrail Kemer'e karşı bir olumsuz hareketimiz yoktu. Ama yanlış anlaşıldık.

O olayların nedeni Cebrail Kemer değil, Taşkın hocadır. Onun bu takımda olmasını istemedik. İnegölspor şerefli insanların takımdır. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni seçilen Eşref başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

EŞREF AĞABEYİMİZE İNANIYOR VE GÜVENİYORUM

Kongrede söz alan eski başkan Cebrail Kemer de "Evet zor bir süreçten geçtik. Olmasını istemediğimiz olaylar oldu. Münür abimiz görevi devraldı ve güzel bir şekilde sürdürdü. Münür abiye aday olursa benim aday olmayacağımı söyledim. Daha sonra Eşref ağabeyimiz aday oldu. Ben Eşref ağabeyimize inanıyor ve güveniyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğini biliyor ve her türlü desteğe hazır olduğumu ifade ediyorum." dedi.

TEK LİSTE EŞREF GÜÇ

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlığa; Eşref Güç seçildi.

Başkanlığa seçilen Eşref Güç yaptığı konuşmasında;

"İnegölspor'a hizmet etmek sadece bizim görevimiz değil, bütün İnegöl insanının görevidir. İnegölspor yönetimi sizin hakkınızdır. Münür başkanımızın biraz daha olanağa sahip olsaydı, çok daha farklı bir İnegölspor olabilirdi. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Kongrenin İnegölspor'umuza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

EŞREF GÜÇ BAŞKANLIĞINDA YENİ YÖNETİM KURULU;

Abdurrahman Maksutlar, Ali Ezim, Ali Şahin, Aydın Soral, Aziz Polat, Bayram Yardımcı, Enver Oğuz Topuz, İbrahim Bayram, Kani Ademoğlu, Kani Uçsoy, Kerem Arı, Kılıç Demirbaş, Levent Özçiftçi, Murat Sarıkaya, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Nahit Eren, Ozan Can, Sebahattin Ablak, Sedat Esadi, Semih Peşin, Sinan Kılakay, Şaban Gümüş, Şerif Şentürk, Talha Öziş ve Tufan Tutum'dan oluştu.

Denetleme Kurulu üyeliklerine ise İsmail Ergün, Fatih Uslu ve Murat Bayram seçildi.