E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu

ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ BOZULMASIN
Ağaç-İş Sendikası İnegöl Şube Başkanı Ergin Çoban, iftarın ardından yaptığı konuşmada; "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz iftar programında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bildiğiniz üzere manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı bir dönemin içinden geçiyoruz. Mübarek ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenab-ı Mevlam tuttuğunuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini esirgemez. Ülke olarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat verme Allahım. Ülkemizi, milletimizi, devletimizi ve tüm İslam alemini koru, yar ve yardımcısı ol. Starwood için İnegöl ve ülkemiz ekonomisi için her gün alın terleri ile çalışan, üreten emekçi arkadaşlarımı her türlü kazalardan, belalardan koru. Onlara güç, kuvvet, sağlık, sıhhat ver. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
SULTANAHMED'DE İFTAR YAPACAĞIZ
Starwood Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız da yaptığı konuşmada; "İftar programında yer aldığım için mutluyum. Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi daiöm kılsın. Hepimizi güldürsün. Birlikte olalımi, beraber olalım. Bayramınızı kutluyorum. İnşallah gelecek sene ailelerimizle birlikte Sultan Ahmed'in bahçesinde iftar yapacağız" diye konuştu.
400 İŞÇİ KATILDI
İftar programında Starwood Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız'ın yanı sıra Starwood AŞ Genel Müdürü Recep Güneş, Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Mürsel Taşçı, Genel Sekreter Gökhan Kibar, Genel Mali Sekreter Hasan Doğan, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Davut Uğur, İzmit Şube Başkanı Semih Gür ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 400 işçi katıldı.