Alınan bilgiye göre, İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı, 9 ayrı suçtan aranan Mustafa B.'nin (34) yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelinin izini tespit eden ekipler harekete geçerek, İnegöl merkezinde dolaşan şüphelinin yakalanması için emniyetten yardım istedi.

Şahsın bulunduğu araç kovalama sonucunda Orhaniye Mahallesi'nde polis tarafından durdurulurken, suç makinesi kıskıvrak yakalandı.

9 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU

Bursa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) desteğiyle yakalanan suç makinesi, karakola götürüldü.

3 kasten yaralama, reşit olmayan kişi ile cinsel ilişki ve askeri firar suçlarından suç kaydı bulunan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 9 ayrı suçtan firari olarak aranan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11 FAİLİ MEÇHUL OLAY AYDINLATILDI

Şüphelinin yakalanmasıyla İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde değişik tarihlerde yaşanan 6 faili meçhul olay ile İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde 5 ayrı hırsızlık olayı olmak üzere toplam 11 faili meçhul olay aydınlatılmış oldu.