3 buçuk yıl önce İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve geçen bu sürede hem şehrin huzuru ve güvenliği için önemli çalışmalara imza atan hem de samimiliğiyle ilçe halkının gönlünü kazanan İnegöl Eski Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, kısa bir süre önce yapılan atamalar sonucunda Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. İnegöl'den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Kaplan, bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

İNEGÖL'E HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İnegöl'de görev yapmaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden Şükrü Kaplan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da bu süre zarfında kendilerine ve emniyet teşkilatına önemli katkılar sağladığını, destek olduğunu hatırlatarak teşekkür etti. İnegöl halkının 7'den 70'e herkesin emniyet teşkilatına destek olduğunu kaydeden Kaplan,

SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de

"Belediye Başkanımız İnegöl'de görev yaptığımız süre boyunca tüm eksik ve aksaklarımızda yardımcı oldu. Bir talebimiz olduğunda asla geri çevirmedi. Bize ve polisimize, teşkilatımıza sahip çıktı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ben de İnegöl gibi güzide şehirde, cennet gibi bir yerde görev yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. İnegöl'deki tüm vatandaşlarımıza yüreğinde yer açıp beni bağrına bastığı için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 7'den 70'e herkes destek oldu. Burada görev yapmak, burada çalışmak, İnegöl ve İnegöl halkına hizmet etmek gurur verici bir şey. Herkese teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

ŞÜKRÜ KAPLAN GÖNÜLLERDE İZ BIRAKTI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ilçemizde 3 buçuk yıl hizmet etmiş Şükrü Kaplan'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında:

"Bu tayinin kendisi ve ailesi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Devlette devamlılık esastır. Şehrimizde geçmişte hizmet etmiş çok değerli büyüklerimiz de var. Hepsinin yaptığı önemli çalışmalar, katkılar var. Şükrü Kaplan'da hem yaptığı görev itibariyle hem bizden biriymiş gibi her sosyal faaliyetimize, her etkinliğimize, şehrin her derdine ve tasasına koşması hasebiyle de gönüllerde de ayrıca iz bıraktı. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki ilçemizle de irtibatı kesilmeyecek.

Müdürümüz ayrıca yeni görevi itibariyle Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nde İnegöl'den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı. İnegöl'ü çok iyi biliyor ve tanıyor. Kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Hakkını helal etmesini istirham ediyoruz. Emeği geçti. Ben bizzat şahidim gece gündüz demeden bazen uyku uyumadan hep çalıştı. Ben kendisine kazasız belasız süreç temenni ediyorum yeni görevinde. Bu güne kadar bize verdiği destek ve katkılar için de teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret sonunda Aktaş, Şükrü Kaplan'a üzerinde İnegöl'ün değerlerinin yer aldığı bir tablo hediye etti.