Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar;

"Protokol ziyaretleri kapsamında Emniyet Müdürümüzü yönetim kurulu üyelerimizle ziyarete gelmiş bulunuyoruz. Değerli mülki amirlerimizle el ele verip, İnegölspor'un başarısı için istişarelerde bulunacağız.

İnşallah değerli sevgili müdürümüz bu konuyla ilgili de ne katkıda bulunacak, bize ne şekilde yardımları dokunacak; onu kendileri açıklayacak.

Biz kendisine protokol davetimizi kabul ettiği için İnegölspor kulüp başkanı ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.

CENTİLMENCE BİR SEZON TEMENNİSİ

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise:

"Ben öncelikle değerli başkanımızı, değerli İnegölspor'umuzun yönetim kurulu üyelerini her şeyden sevgiyle, saygıyla emniyet teşkilatı adına kucaklıyoruz. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Sizler İnegölspor'un ve İnegöl'ün temsilcisi olarak, her yerde bu şehri ve bu takımı ve bizleri temsil edeceksiniz. Bizler de elimizden gelen ne varsa bütün desteğimizi takımımızın ve sizlerin başarılı olması için o gayreti göstereceğiz.

Dursun Özbek’ten, Bankalar Birliği açıklaması! Dursun Özbek’ten, Bankalar Birliği açıklaması!

Ben İnegölspor'umuzun yeni başkanı ve yeni yönetim kurulunu, sporcu kardeşlerimizle birlikte bu marka şehrin bir değeri olan takımımızı en iyi yerlere taşıyacaklarını ve başarılı olacaklarına inanıyorum.

2017-2018 sezonunun hem İnegölspor'umuza hem de İnegöl'ümüze yakışır bir şekilde Fair-Play kuralları içerisinde, centilmence neticeleneceğini düşünüyorum ve kendilerine tekrar hoş geldin diyerek başarı dileklerimi iletmek istiyorum."ifadelerini kullandı.