BAYRAM SONRASI HİZMETE GİRECEK

Sadece çocuklar değil bölgede yaşayan tüm vatandaşlar için yeni bir yaşam alanına dönüşecek alanda devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu bugün yerinde inceledi. Zemini oluşturulan parkta ağaçlandırma çalışmaları da tamamlanırken, Kansu yeni çocuk oyun alanı hakkında bir açıklama da yaptı. İnegöl Belediyesi olarak şehrin dört bir tarafında tüm dinamikleriyle çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Kansu,

Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

Süleymaniye Mahallesi Yağmur Sokakta çalışmalarına başladığımız yeni çocuk oyun alanını incelemeye geldik. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı bitirip bayram sonrası çocuk oyun alanını çocuklarımıza ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız" dedi.Burada yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Adil Kansu,

"Söz konusu hazırlanan çocuk oyun alanı düzenleme projesi mevcut koruluk alan içerisine yapılmaktadır. Düzenleme projesi 590 metrekare alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiştir. Proje uygulama alanında; 270 metrekarelik yeşil alan, 150 metrekarelik sert zemin yürüyüş alanı ve 170 metrekarelik çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Proje alanındaki mevcut ağaçlar korunacaktır. Yeşilin öne çıkacağı bu projenin şehrimize artı bir değer katacağına yürekten inanıyoruz. Sert zemin yürüyüş alanı uygulaması için kırmızı renkli dikdörtgen beton taş uygulaması yapılmaktadır. Çocuk oyun alanı zemini için renkli kauçuk döşeme yapılmaktadır. Kauçuk zemin üzerine ahşap banklarla oturma alanları yapılmaktadır. Proje alanı çevresine renkli panel çit uygulaması yapılmaktadır.Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 45 bin TL'dir.

" diye konuştu.

PARKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Açıklamasında vatandaşlara da çağrıda bulunan Adil Kansu,

"Tabii tüm bunları yaparken bizim vatandaşlarımızdan istediğimiz bu güzelim parklara sahip çıkmaları. Son zamanlarda parkların içinde ateşlerin yakıldığını, oyun gruplarının tahrip edildiğini maalesef gözlemliyoruz. Parklarımıza sahip çıkmak bu kentin değerlerine sahip çıkmaktır.

Parklarımız halkımızın, devletimizin malı. Son olarak Çocuk oyun alanının ilçemize ve Süleymaniye Mahallesi Yağmur Sokak sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerinde bulundu.