GÜREL VE ERSAN DA EŞLİK ETTİ

Belediye Başkanı Alper Taban, Çarşamba günü Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan'ın da katılımıyla sırasıyla; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Kamil Tabak ziyaret edildi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU ZİYARET EDİLDİ

İlk ziyaret Gençlik ve Spor Bakanlığına gerçekleştirildi. Bakanlık makamında yapılan ziyarette Milletvekili Gürel, Başkan Taban ve İlçe Başkanı Ersan; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda İnegöl'de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili faaliyetler ve yatırımlar görüşüldü.

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

TOKİ FORMLARI TOKİ BAŞKANLIĞINA İLETİLDİ

İnegöl heyetinin Ankara'daki ikinci durağı ise TOKİ Başkanlığı oldu. Burada TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşüldü. Ziyarette İnegöl'de 3. etap TOKİ konutlarının yapımına ilişkin vatandaştan toplanan talep formları, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a iletildi.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Başkentte İnegöl adına önemli görüşmelerin yapıldığı ziyaretler kapsamında son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Kamil Tabak ziyaret edildi. Milletvekili Gürel, Başkan Taban ve İlçe Başkanı Ersan, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Kamil Tabak'ı makamında ziyaret etti. Burada da İnegöl'e ilişkin istişareler ve görüşmeler gerçekleştirildi.