Aston Villa penaltılarla yarı finalde Aston Villa penaltılarla yarı finalde

Bursa'nın Efeler ligindeki tek temsilcisi İnegöl Belediyespor Cumartesi günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

09 ŞUBAT CUMARTESİ SAAT:16.00
Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, ligin güçlü takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye'yi İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. 09 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

"SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK İSTİYORUZ"
Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; "Belediyespor bu sezon iki zorlu kulvarda mücadelesine devam ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor. Ligin ikinci yarısında alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR'İ ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Cumartesi günü saat 16.00'da İstanbul Büyükşehir'i konuk edeceğini ifade eden Taban, "İkinci yarıya iyi başladığımızı söyleyemem. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildik. Bildiğiniz gibi son maçımızda da deplasmanda Maliye Piyango takımına yenildik. Artık toparlanma zamanı. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanma hırslarını sonuna kadar sahada göstereceklerine yürekten inanıyorum. Bu hafta rakibimiz İstanbul Büyükşehir. Onlarda kendi sahalarında Galatasaray'a yenildiler. İki takım içinde zor bir maç olacak. Telafisi olmayan maçlara çıktığımızın farkındayız. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile İstanbul Büyükşehir'e geçit vermek istemiyoruz, onları İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Taban son olarak; "Cumartesi günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.