İlk ziyareti AK Parti İlçe Teşkilatına yapan Başkan Taban,

"8 Kasım itibariyle görevi devraldık. Bu görevi bizle layık gören bu güzel teşkilata sonsuz teşekkür ediyorum. Biz bu görevi almakla sevinç çığlıkları falan atmadık. Boyumuzda uzamadı ama çok büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. En fazla önemsediğim konulardan biri istişareler olacak" dedi.

YOĞUN BİR SÜREÇ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise:

"Yaklaşık 1 aydır uzun ve yoğun bir süreç geçirdik. Bu sürece bağlı olarak gerek Alinur Aktaş başkanımız, gerek Ayhan Salman başkanımız gerekse Alper Taban başkanımız bizleri onurlandırdılar. Kendilerine tekrar görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti kadroları yeniliğe ve değişime açık kadrolardır. Bu görevler bizim için bir bayrak yarışıdır."

DEMİREL TABAN'IN HEP YANINDA OLACAK

"Bayrağı en yukarıya teslim etmek, milletin gönlüne dokunmak ve adalet ile yöneticilik yapmak bizlerin görevidir, sorumluluğudur. Kimseyi eleştirmiyoruz, kimseyi kınamıyoruz, suçlamıyoruz. 3 yıldır sürdürdüğüm görevimi başka arkadaşlara devredeceğim. Alper başkan sanmasın ki Adem Demirel bizi yalnız bırakıyor. Adem Demirel, Alper Taban'ın her zaman yanında olacak ve çalışmalarına canı gönülden tüm arkadaşları ile birlikte destekleyecektir. Biz her zaman görev adamıyız" diye konuştu.

MHP'YE DE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti ziyaretinin ardından MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden İlçe Başkanı Hayati Bedir,

"Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Çeşitli aktörler hiç ummadığımız yerlerden çıkıyor ve fitne tohumu saçıyor. Devletimizin hainler ile amansız bir mücadele ettiği bu süreç de bir de 15 Temmuz hain darbe girişimini maalesef hep beraber yaşadık. Aslında bir darbe girişiminden öte bir işgal kalkışmasıydı. Allah'a şükürler olsun ki milletimizin feraseti ile o hainlerin oyunlarını başlarına yıkıldı ve bu ülkede Türk Milleti'nin sözünün üzerinde bir sözün olmadığı bir kere daha ispatladı."

SONUÇTAN MEMNUN OLDUK

SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de SGK'nın SUT değişikliği Resmi Gazete'de

"Bazı belediye başkanları kendi siyasi partileri ile yaptıkları istişareler sonucu istifa etmiş ve bu belediyelerin içinde şehrimiz Bursa'nın da belediye başkanı bulunmaktaydı. İnegöl belediye başkanı Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediye meclis üyelerinin oyları ile seçilmiş ve görevine başlamıştır.

Devamın da İnegöl Belediye meclis üyeleri İnegöl Belediye Başkanını seçmek için toplanmış ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimizin de oyları ile Alper Taban İnegöl Belediye Başkanı olmuştur. Biz de durumdan ziyadesiyle memnun olduk" dedi.

ORTAK BİR KANAAT OLUŞTU

Belediye Başkanı Alper Taban ise:

"Sizlere bir teşekkür ziyareti yapalım istedik. Bizlere bu imkanı ve vakti verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Malumunuz 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisi'nde bir seçim gerçekleşti. Burada ki hali hazırda ki meclis üyelerimizin içerisinden bir belediye başkan adayı belirlenmesi gerekiyordu. Meclisimiz o gün ki kanaatini bizden yana kullandı."

"Bana göre gerçekten oraya gelmiş olan tüm meclis üyeleri bu işi layıkıyla yapabilecek arkadaşlarımız. Bunda hiçbir eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü muhakkak suretle herkesin kendine göre avantajları var. O mecliste bir kişinin başkan olması gerekiyordu ve sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi'nden arkadaşlarımızın da desteği ile AK Parti'mizin desteği ile ortak bir kanaate varılmış oldu. Ben tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.