TEBRİK VE TEŞEKKÜR

İnegöl Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olan isimler, Alper Taban isminin resmen ilan edilmesi sonrasında sosyal medyadan birer açıklama paylaşarak Başkan Taban'ı tebrik ettiler. Başkan Taban'ı tebrik edip, süreçle ilgili teşekkürlerini paylaşan aday adaylarının mesajları şu şekilde:

NEDİM BAYRAM: "Bizim Ak Parti ile Büyük Türkiye ve İnegöl diye bir sevdamız var. Bu sevda uğruna çıktığımız, İnegöl Belediye Başkanlığı aday adaylığımız süresince, dua ve desteklerini esirgemeyen; başta eşim ve ailem olmak üzere, Genel Merkezimizden ilçe teşkilatımıza kadar tüm değerli büyüklerimize, teşkilat mensuplarımıza, kıymetli camialarımıza, dost ve arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

"İnsan niyet ile nasip arasında bir çizgide yaşar." Rabbim niyetimizi Salih, nasibimizi hayır eylesin!

Bu hayırlı yarış; el ele gönül gönüle, birlikte mücadele ettiğimiz değerli kardeşim, İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban'a nasib olmuştur. Başkanımızı can-ı gönülden tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim davamıza ve İnegöl'e güzel hizmetler yapmayı nasib eylesin! Şimdi hep birlikte hedefe koşma vakti.DURMAK YOK, YOLA DEVAM..."

BÜLENT TEMELLİ: "31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde bulundukları görevlere tekrar aday olan başkanlarımız, Alinur AKTAŞ ve Alper TABAN'ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile çalışarak başarılı çalışmalara imza atacağı ve ustalık dönemlerinde birlikte İnegöl'ümüze ve Bursa'mıza güzel hizmetler üretecekleri inancıyla tebrik eder, başarılar dilerim."

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

ADEM DEMİREL: Ak parti İnegöl Belediye Başkan Aday adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen aileme, eş , dost, akraba ve teşkilat mensubu olan tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı can-ı gönülden teşekkür ederim.
Büyükşehir ve ilçelerimizde Aday olan arkadaşlarımıza, gönülden başarılar dilerim.İnegöl'ümüze değer katan mevcut İnegöl belediye başkanım ve değerli dostum AlperTaban ,Ak Parti Genel Merkezince İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Rabbim hizmetlerinin devamını nasip etsin.İnegöl' ümize Hayırlı Olsun.YARIŞ bitti, artık ÇALIŞMA zamanı;Biz Büyük bir Teşkilatız..

HASAN AYDIN: "AK PARTİ İnegöl Belediye Başkanımız, mevcut başkanımız Alper TABAN olmuştur. Hayırlı olsun.İbadet aşkıyla çalıştığımız İçin kaybedeni olmayan bir sonuç olmuştur. Bundan sonra 31.Mart.2019 seçim akşamına kadar sancağı burca dikmek için çalışacağız. Çalışmalarımda destek olan, arkadaşlarıma, ilçe teşkilatına, kadın, gençlik kollarına, muhtarlarımıza ve ilçe halkımıza teşekkür ediyorum."

TEVFİK BAYRAKTAROĞLU: AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban'ı kutluyorum. Kendisi, ailesi ve İnegöl için hayırlı ve uğurlu olsun. Kendisine başarılar dilerim.

ERKAN AKYÜREK: 'Milletimize hizmet yolunda bayrak yarışındaki temsilcimiz, dava arkadaşımın Alper TABAN'a bir nefes olarak her zaman destek vereceğim, Rabbim Hz. Ömer adaletiyle hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Aday adaylığım sürecinde destek veren başta ailem, arkadaşlarım ve tüm İnegöl halkına şükran borcumu ifade etmek istiyorum. Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın liderliğinde partimizde verilen her hizmet görevine hazır olduğumu kamuoyuna saygılarımla kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.

ALPER TABAN: Başkan Alper Taban da sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde partimizin adayı olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Adaylığımın açıklanması sonrasında tebrik etmek için telefonla arayan, mesaj atan, sosyal medya üzerinden güzel dileklerini ifade eden tüm hemşehrilerime dostlarıma ve büyüklerime teşekkür ediyorum.Rabbim bu şehir için hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşAllah.