Ziyarette konuşan İnegöl Taksiciler Kooperatifi Başkanı Süleyman Salık, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a kendilerini ağırladığı için teşekkür etti. İnegöl Belediyesi tarafından Türkiye'ye örnek teşkil eden bir projenin ortaya çıkarıldığını ifade eden Salık,

"Tek tip taksi durakları projesi ve uygulanan sistemle hem ilçemizdeki bitme noktasına gelen taksicilik sektörü yeniden yükselişe geçti hem de Türkiye'ye örnek bir uygulamayı hayata geçirmiş olduk.

Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin destek ve katkılarını her zaman yanımızda hissediyoruz" dedi.

TAKSİCİLERİN SORUNLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Bugün gerçekleşen ziyaretin amacının da hem Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etmek hem de gelinen noktada son durum hakkında bir değerlendirme ve istişare yapmak olduğunu dile getiren Süleyman Salık, "Başkanımızla bundan sonraki süreçte doğan aksaklıkların da giderilmesi adına neler yapabiliriz noktasında istişarelerde bulunduk. Taksici esnafına ve Türkiye'ye örnek olan projeye katkı sağlayacak adımlar atılacak inşallah" diye konuştu.

Meta, Türkiye’de Threads’i geçici olarak kapatıyor! Meta, Türkiye’de Threads’i geçici olarak kapatıyor!

İŞLEYİŞİN DAHA SAĞLIKLI OLMASI ADINA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek konuşmasına başladı. Taksiciler Kooperatifi Başkanı Süleyman Salık ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz ile birlikte yapılan çalışmalar ve genel durumla alakalı istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Aktaş,

"Kooperatif Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi ağabeyimizle işleyişin daha sağlıklı olması için neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Bildiğiniz gibi Türkiye'de bir ilk olan tek tip taksi uygulaması hayata geçirildikten sonra başka şehirlere de örnek oldu.

Bu bizleri mutlu eden bir tablo. Yapılan çalışmaların İnegöl'e, İnegöl insanına fayda sağlamasıyla birlikte örnek alınan projeler olması ne kadar doğru işler yaptığımızın en büyük göstergesi" şeklinde konuştu.

AKSAKLIKLAR GİDERİLECEK

Başkan Aktaş, bu süreçte yaşanan bazı aksaklıklarla alakalı gerekli kararların da alındığını duyurarak "İnşallah alınan bu kararlar taksici esnafımız başta olmak üzere ilçe halkımıza hayırlı olsun.

Ben tekrar Kooperatif Başkanımız Süleyman Salık ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz'a ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İnegöl Belediyesi'nin ve şahsımın her zaman yanlarında olacağını belirtmek istiyorum" açıklamalarında bulundu.