İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

SEYİTGAZİ'DEN GELDİ

Eskişehir Seyitgazi Tapu Müdürlüğü görevini sürdürürken İnegöl Tapu Müdürlüğü'ne atanan Şenol Kaplan, göreve başlamasının ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etmişti.

Başkan Aktaş, bugün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Ayhan Güleç ile Akif Yaşin'in katılımıyla Tapu Müdürü Şenol Kaplan'a iadeyi ziyarette bulundu.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Müdür Kaplan'a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim eden Aktaş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada ise Kaplan'ın göreve başlamasının ardından büyük bir nezaket göstererek kendisini ziyaret ettiğini, bugün de İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iadeyi ziyarette bulunduklarını söyledi. Tapu Müdürlüğü'ndeki yoğunluğu da yerinde görme fırsatı bulduklarını kaydeden Aktaş,

"Tapu Müdürümüz Şenol Kaplan'a tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum. İşleri yoğun. İnegöl her alanda olduğu gibi tapu işlerinde de hızlı. 256 nüfuslu bir şehirde bahsediyoruz ve bu şehrin ticari potansiyeli de oldukça yüksek. Bu da beraberinde özellikle resmi kurumlarda yoğunluğu etkiliyor" dedi.

Tapu Müdürü Şenol Kaplan ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kaplan, İnegöl'e en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.