Kahvaltının ardından konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar;

"Bugün cefakar taraftarlarımızla bir araya gelmek istedik. Bu sezon hedeflerimizden biri ve en önemlisi ilçemizde birlik ve beraberliği sağlamak. İnşallah sezon başladığında tüm ilçe kenetlenmiş olacak.

İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası

Bizim şuanda hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. Şükürler olsun bu desteği de her türlü platformda görmeye başladık."

TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM

"İlçe halkımız takımlarına sahip çıktığını yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz. Taraftarlarımızda bizim için çok önemli. İnşallah el ele vererek çok güzel şeyler ortaya çıkartacağız.

Bu sezon inanıyorum ki, taraftarlarımız tüm ülkeye örnek gösterilecek. Bizi kırmayarak buraya gelen çok değerli taraftar kardeşlerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

BU BİR İLK

Taraftarlar adına açıklama yapan tribün lideri Tevfik Taşkın ise "2017-2018 sezonu camiamıza hayırlı olsun. İlk defa bir yönetim kurulu Efsane Maraton ailesi ile kahvaltı yapmak ve beklentilerimizi isteklerimizi dinlemek istemeleri bizleri mutlu etti.

Bizlerin tek sevdası olan İnegölspor'umuza sahip çıktığınız için başkan ve yönetim kurulu üyelerine Efsane Maraton ailesi olarak teşekkür ediyoruz."

"Yönetim kurulunun özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğru işlerin yapıldığına inanıyoruz.

Bizler bir aileyiz. Biz hep söyledik birlik beraberlik olmadığı sürece başarının zor olacağını vurgulamıştık" diye konuştu.