İnegöl Belediyesi, Kamyon Garajı bahçesinde bulunan Taşıyıcılar Kooperatifi Camisinin çevre düzenlemesini de gerçekleştirdi. Kooperatif yönetiminin talebi üzerine yapılan çalışmada sona gelinirken, Belediye Başkanı Alper Taban dün alanda incelemelerde bulundu.

Türkiye'nin Ulaşım devrimi: Demiryolu ve Metro projeleri Türkiye'nin Ulaşım devrimi: Demiryolu ve Metro projeleri

NAMAZ KILINACAK DURUMA GELDİ

Başkan Taban'a inceleme sırasında; Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal ve yönetimi de eşlik etti. Alanda yapılan inceleme sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal,

"Burada yaklaşık 1 yıl evvel camimizin inşaatına başlanmıştı. Gayret ettik, hayırseverlerimiz destek oldu camimizi ibadete açtık. Şuanda namaz kılınacak duruma getirdik. Bunun yanında ufak tefek eksiklerimiz vardı çevre düzenlemesi gibi. Başkanımıza gittik, sağ olsunlar yardımcı oldular. Bugün de bu çalışmaları yerinde birlikte inceliyoruz. Ben sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban da Taşıyıcılar Kooperatifinin bahçesinde geçmişte yapımına başlanan cami inşaatının son durumunu yerinde görmek istediklerini ifade ederek;

"Bizim de çevre düzenlemesiyle ilgili verdiğimiz destekleri burada müşahede edelim istedik. Tabi arkadaşlarımız bunu bitirmek üzere çalışmalarını sürdürüyorlar. Burada 850 m2'lik bir alan üzerinde projelendirme yapıldı. Bununla alakalı 4 araç için 60 m2'lik otopark alanı, 665 m2 alanda da sert zemin uygulaması yapıldı. Yine burada gördüğünüz ağaçların dikimi gerçekleştirildi" dedi.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

"Şehrimiz için şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız için ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışmaya gayret ediyoruz" sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban;

"İnegöl Belediyesi bu konuda güçlü bir kuruluş. Yaklaşık 800 kişilik kadrosuyla beraber, vatandaşın derdiyle dertlenen bir yapıdır.

Bizler her gün işe başladığımızda mevcut planlar üzerinden çalışmalarımıza devam ediyoruz ama bir de doğaçlama ortaya çıkan ihtiyaçları da göz önünde bulundurup bu ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Velhasıl ulaşımdan park bahçe uygulamalarına, çevre düzenlemelerine, alt yapı üst yapı gibi pek çok alanda üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın isteklerini makul, mantıklı bir şekilde karşılamaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerin de en güzel şekilde korunmaya devam edeceğini ümit ediyoruz. Çünkü bazen yapmak daha kolay, korumak daha zor olabiliyor" açıklamalarında bulundu.