HAYIRSEVER İSMİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİ
İsmini açıklamak istemeyen bir hayırsever tarafından yaptırılacak caminin temel atma töreninde konuşan 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek; "Kooperatif binamızda bir mescidimiz vardı, yetersizdi. Belediye Başkanımıza bu konuda başvuruda bulunduk. Sağ olsun tahsis konusunda bize destek verdi. İsmini vermek istemeyen bir hayırseverimiz de caminin yapımını üstlendi. Hayırlı olsun" dedi.


İNEGÖL KENETLENİYOR
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "Çok hayırlı ve güzel bir iş için biraradayız. Bu güzel projeye emeği olan herkesten Allah razı olsun. İnegöl insanı bu ve benzeri konularda müthiş bir kenetlenme içerisine giriyor. İnegöl'de de eğitimde, sağlıkta, dini müesseselerde farklı kuruluşlar böyle kenetlenmeyle hayat buldu. Devletimizin, hayırseverlerimizin ve işadamlarımızın desteği ile çok güzel binalar kazandık. Bu günde onlardan bir tanesi olan sadece kamyoncularımıza değil çevredeki esnafa da hitap edecek olan camimizin temelini atıyoruz. Allah bitirip en kısa zamanda açıp namaz kılmayı nasip etsin inşallah" ifadelerini kullandı.
DAYANIŞMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Törene katılan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da şunları söyledi: "Böyle hayırlı bir işin Belediye Başkanımız, kooperatif üyeleri ve halkımızın dayanışması ile bir eksikliğin giderilmesinin anlamlı ve yararlı olduğunu düşünüyoruz. İnegöl halkına ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun"


KURBAN DA KESİLDİ
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Kazım Güzel'in duası sonrası butona basılarak; ilk harç temele atıldı. Ayrıca programda kurban da kesildi. Caminin temel atma törenine CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, Müftü Kazım Güzel, Emniyet Müdür Vekili İlhami Araali, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Tanhan, 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek, dernek ve oda başkanları ile kamyoncular katıldı.

Cemaatle namaz kılan kişinin Fatiha okumasına gerek var mı? Cemaatle namaz kılan kişinin Fatiha okumasına gerek var mı?