Tokatspor'da İnegölspor mesaisi sürüyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör, yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlılar, zorlu maça hazırlanıyor.

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

%80 BİTİRİRİZ

Taşkın Güngör, antrenman sonrası yaptığı açıklamada; "Maçların zorluk derecesi her hafta daha artıyor. Bu hafta sonu oynanan maçlardan sonra ligin dibi adeta ateş çemberine döndü. Her takım için her maçın önemi daha da artıyor, kaybeden takım sayısı çoğaldı ve puan artık aslanın midesinde. Biz o midesindeki puanları almaya çalışıyoruz. Bu hafta sonu iki dönem çalıştırdığım eski takımım İnegölspor'a rakip oluyoruz. Tabi ki futbolda bunlar normal sonuçta profesyonellikte bunlar var. Futbol severlere bu zorlu lig maçında iyi bir futbol maçı izlettireceğimize inanıyorum. İnşallah bu hafta sonu bu zorlu deplasmandan üç puanla dönüp işimizi yüzde seksen bitirmek istiyoruz" dedi.

SPORCULARIM ELİNDEN GELENİ YAPACAK

"Ben takımıma bu zorlu maçta güveniyorum" diyen Güngör, şöyle devam etti: "Sahada forma şansını alacak sporcularım ellerinden geleni sahada yapacaklar. Ligde kalan haftalarda her maç zorlu geçecek ve bu zorluluk derecesi yüksek maçlarda puanları alan takımlar lig sonunda rahat bir nefes alarak ligde kalacaklardır. Ligin tabanındaki takımların maçları zorlu geçeceğine göre her maça tam bir final havasında hazırlanmak zorundayız"