İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz
Gençlergücü Teknik Sorumlusu Erol Arslan, zorlu sezon öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KÖKLÜ DEĞİŞİMLE LİGDE KALDIK
Geçtiğimiz sezon ikinci yarı itibariyle göreve geldiklerini anımsatan Arslan: “Daha öncede kulübün bünyesindeydik, ama alt yapıdaydık. Köklü bir değişime gidip 12 yeni transferle lige girdik. O oyuncuların motivasyonunu ve birlikteliğini sağlamak, lige alıştırmak kolay değildi. Gençlergücü olarak bunun zorluklarını çektik.”

“Önümüzdeki yıl biraz daha tecrübeli olacağımız için, daha rahat bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Ancak geçtiğimiz sezon 2 Bursa takımın birinin ligden çekilmesi ve Yenişehir’in de kendi kapasitesinde bir kadro yapması avantajı ile ligde kaldık. Bu gerçeği de göz ardı etmeyip ona göre transfer çalışması yapıyoruz” dedi.

4 AĞUSTOS’TA TOP BAŞI
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Arslan şunları söyledi: “Takımımızın büyük bölümünü şekillendirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte kamp dönemine kadar bir iki tane daha nokta transfer yapıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. 4 Ağustos’ta takımımız top başı yapacak. İlk 10 gün kendi sahamızda çalışıp ardından kampa gideceğiz. Yönetim bu konuda çalışmalarını yapıyor. Yer henüz belli değil. Ancak bir hafta 10 günlük bir kamp planlıyoruz. Orada biraz daha takım olma, kaynaşma imkanı bulacağız”