Doğanspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Doğanspor yönetim kurulu üyeleri Gökhan Emre, Mesut Şahar, Ümit Haraslı ve İsmail Ünsal hazır bulundular.

1993 doğumlu Ufuk Yenisey, futbol hayatına 2006 yılında İnegölspor Altyapısın'da başladı ve burada 6 sezon forma giydikten sonra Kurtuluşspor'a transfer oldu. 3 Sezon Kurtuluşspor formasını giydikten sonra, Gençlergücüspor formasını 1 sezon giydi.

Geçtiğimiz sezon yeniden Kurtuluşspora transfer oldu. Süper Amatör Lig'de Kurtuluşspor ile birlikte bir çok başarıya imza atan tecrübeli forvet takımıyla Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

YENİ SEZONDA DOĞANSPOR'DA

Forvet mevkiinde oynayan Ufuk 17 gol ve 9 asist ile takımın süper amatör ligde şampiyon olup Bal ligine yükselmesinde büyük katkısı oldu. Ekim ayında başlayacak olan yeni sezonda doğanspor forması giyecek.

1992 doğumlu Levent Ay, futbola 2004 yılında İnegölspor altyapısında başladı. 7 Sezon altyapıda forma giyen tecrübeli oyuncu sırasıyla, İnegöl Yenicespor ve Gençlergücüspor formalarını giydi.

Geçtiğimiz sezon Kurtuluşspora transfer olan Ay, Kurtuluşsporun Bal ligine yükselmesinde emeği olan oyunculardan biri oldu. Yeni sezonda Süper Amatör ligde doğanspor forması giyecek.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!