İnegölspor'da sancılı kongre süreci sona erdi. Bordo Beyazlılarda yeni yönetimin ilk işi hocayı belirlemek olacak. Yönetimin öncelikli olarak görüşeceği 3 isim belli oldu.
97'DE İNEGÖLSPOR'UN BAŞINDAYDI
Bordo Beyazlıların düşündüğü isimlerden biri eski teknik direktör Ahmet Kılıç... Balıkesirspor, Göztepe, Nazilli Belediyespor gibi kulüpleri çalıştıran Eskişehirspor, Bursaspor gibi kulüplerde uzun yıllar futbol oynayan Kılıç, son olarak 2012 yılında Kayapınar Belediyespor'u çalıştırmıştı. Kılıç'ın en büyük dezavantajı uzun süredir görev yapmaması. Kılıç, 1997 yılında İnegölspor'un başındaydı.
2ADAY MUSTAFA CEVİZ
İnegölspor yönetiminin düşündüğü ikinci isim ise Mustafa Ceviz. Daha önce de İnegölspor'un gündemine gelen tecrübeli teknik adam son olarak 3.lig ekibi Batman Petrolspor'da görev aldı. Ceviz, Fethiyespor, Tokatspor, Aydınspor ve Nazilli Belediye takımlarını da çalıştırmıştı.
BEYHAN ÇALIŞKAN DA GÜNDEMDE
Bordo Beyazlılarda gündemde olan bir diğer isim ise Beyhan Çalışkan. Son olarak Denizli Belediye'yi çalıştıran Çalışkan, Fethiyespor, Sarıyer, Altay, Orhangazi, Bilecik, Kemalpaşa takımlarında da görev yaptı.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"